5 Şubat 2012 Pazar

BUNDESLİGA'DA 20. HAFTA

- 2. yarı itibariyle Borussia Dortmund 3 maçını kazandı. Hem iç sahada hemde dış sahada çok etkili ve kendinden emin oynuyorlar. Hamburg deplasmanında 5 gol atmak kolay değil.

- Borussia Mönchengladbach önce Bayern Münihi ardından derbide Kölnü farklı yendi. Ligin en formda 2 takımından biri Gladbach diğeri Dortmund.

- Schalke evinde oynadığı son Mainz maçında berabere kalmasına rağmen evinde kolay kolay puan kaybetmeyen hatta geri düştüğü maçları bile cok rahat çevirebilen bir takım. Kolay pes etmemeleri büyük avantaj.

- Bayern Münihde Schweinsteiger sakatlığını atlattı. Son 2 maçlarına ideal kadrolarıyla çıktılar. Yinede son Hamburg maçında puan kaybetmekten kurtulamadılar.

- Hannover ikinci yarı gol gol yemeyen tek takım. Bayer Leverkusen ise hem çok gol atıyor hem çok gol yiyor. Oynadıkları 3 maçta 6 gol atmışlar 5 gol yemişler.

- Werder Bremen oynadığı 3 maçtada berabere kaldı. Şampiyonlar Ligine katılma şansları gittikçe azalıyor.

- Lig sonuncusu Freiburg devre arasında Papiss Demba Cissé'yi Newcastle'ye sattı. Kümede kalmaları mucize olur.

- Augsburg müthiş bir direnç gösteriyor. Bundan sonra oynayackları 3 maçın ikisi direk rakipleri olan Herthe Berlin ve Nürnberg'e karşı. Bu 2 maç kümede kalma yolunda çok kritik.


PUAN DURUMU


Gol Krallığı

1. Mario Gomez 17 gol

2. Klaas-Jan Huntelaar 16 gol

3. Claudio Pizarro 15 gol

4. Lukas Podolski 15 gol

5. Robert Lewandowski 14 gol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...